The Grand Finale

Jag gör som Maya gör, stänger av bloggen. Den får vila lite så får vi se hur länge den behöver sova för att orka någon dag igen. Det här går inte mer...

Shirley Walker – The Grand Finale

World Press Photo

A break from life

Jag skulle gärna vilja sätta mig i en bil just nu. En som skulle köra länge. Precis så länge som jag ville. Ur högtalarna skulle man vagt kunna urskilja att det var radion som var på. Och jag skulle få ta av mig skorna och bara tillåtas tänka på oväsentliga saker som att jag skulle valt sockor med bättre resår i. Sen skulle jag lyssna till det sövande ljudet från bilmotorn och falla in i någon form av ytlig sömn där jag med jämna mellanrum puffade till kudden som hasade ner. Ja, vad behagligt det skulle vara just nu... att få ta en paus från livet.


Photographer: Kurt Nimmo

Hej svejs va

Jag är besviken. Jag förstår inte. Jag skulle gärna vilja veta Vem som tyckte att Anna var bättre än Salem?
Nåväl, tack Sara för en härlig kväll och jag tycker visst dina ögon är fina. Dock får nog jag o Micke sköta musiktävlingens innehåll nästa gång. Jag var ju kass. Hej svejs va.


I welcome peace and quiet

Idag har varit en för lång dag.
Jag har haft mycket att göra och mitt huvud har gjort ont.
Jag har bl.a. hunnit med skola, jobb, fotosessionx2, va hemma en halv timme och möte.
En del dagar verkar det enda man kan tänka på vara: åh, jag längtar till den här dagen är över och jag ligger hemma i min säng. Men det har varit sol i alla fall och det kan man även räkna på precis som Krister Renard lärde mig:

"Red sky in the night
is the sailors delight.
Red sky in the morning
is the sailors warning"


Två stycken foton av sisådär 400. Fotograf: Krassimir Kolev

Raseri

Alltså jag blir fullständigt galen!!!
Det absolut värsta med att tro att man kan rita är att man får ett gräsligt raseriutbrott i hela sitt inre när man inte lyckas. Jag får iaf det. och det är en av de värsta sakerna jag vet, just när jag har en bild i huvudet på en perfekt målning eller skiss och så blir det bara skräp av alltihopa när jag gjort några drag på pappret. Jag vill skrika högt så att porslinet skakar.
Förresten, just nu när jag sitter och skriver detta målar jag naglarna samtidigt och GIVETVIS ska man komma åt någonstans så att det ser helt sjukt ut på en nagel. Självklart.

Jag hade tänkt skriva om helt andra saker här ikväll men jag har fått nog. Jag orkar inte med mig själv. Visst, det är jobbigt att misslyckas ibland men det är något speciellt med detta när man målar. Man blir så frustrerad när man känner att man inte var bra nog. Vad tänkte man på egentligen? Att man kunde ha så höga förväntningar... suck


by Terry Richardsson

Picture Keyboard Alphabet


Vill du göra ditt tangentbord lite roligare eller har du kanske barn? Då skall du klistra på dessa klistermärken.
Gillar bäst B för Bowie och Z för Zeus. Så trevligt va.
Pris $12

iVictrola iPhone HornFramtagen av NYC designern Matt Richmond
Pris: 425 $ (men verkar var utsåld)
Fin

J. Morrison


Nu kanske många redan sett denna men jag ville säga att jag verkligen tycker om James Morrison här (och inte alls så mycket den andre James). Han är bara med en liten kort bit men när jag hör honom tillsammans med så många andra tycker jag det blir så hörbart vilken underbart trevlig röst han har blivit given.

I vissa låter så finner man ibland sekunder som blir en favoritdel i låten. Så känner jag för Stevie Wonder när han kommer in i We Are The World. Jag kan lyssna på bara hans del flera ggr om.

I'm captured

Jag har funnit en fängslande sysselsättning; att fylla mina bildmappar här på datorn. Både arkitektur, konst, mode, fotokonst  och allmänt finurliga kreationer är för mig intressant. Jag har så många bokmärken här på Mozilla att jag inte får plats längre. Det är ett oändligt hav jag letar i och när jag väl börjat söka efter något glider jag längre och längre ned i strömvirveln. Jag blir yr. Jag hittar för mycket. Jag kan inte sluta förundras. Mina mappar blir större och större.

Och så förstår man inte varför inte alla andra också är helt fångade i detta. Varför gillar inte alla detta lika mycket som jag? Se här va fint och kreativt...

Design by Andrea PetrachiBathroom Inspiration by Laufen


Art by Paco Pommet


Creation by Hans Hemmet


Fashion by Trussardi (majs snygga skor!!!)

On my mind tonite

Moto Boy – A Different Kind Of Love

"You ever want something
that you know you shouldn't have
The more you know you shouldn't have it,
The more you want it"

Weekend

På Ruth&Raouls invigning. Härligt vacker butik, Noomi.


Eheh... Ja, vad ska man säga. Tjejkväll så det heter duga! Det var roligt med sådan där mask. För övrigt är Julia ungefär den snyggaste jag någonsin sett och jag kan ej sluta förundras över att Brooke är oerhört cool.
Söndagsgudstjänst gick vi på och sen gjorde Julia delicious muffins (-smet).

Hotel Encanto by Miguel Angel Aragones
4/3-10

Ikväll var jag och ätade lite mat med mina andra vänner som heter Julia o Brooke. Dem är  coola! Maten var minst sagt ovanlig men den smakade fint. Restaurangen heter Mesob och den är etiopisk så Brooke började genast interna med personalen på deras obegripliga språk.

"You're terribly late, you know. Naughty."


Så har vi äntligen sett Alice. Petra Maria o jag. Det skall nämnas att ingen av oss är överväldigad, tyvärr. Kanske för att den sken iväg ganska mycket från disneyfilmen (den kanske håller sig mer till boken, har ej läst den). För min del får det gärna vara mycket Tim Burton över det hela men detta var förmodligen och överraskande nog en Alice II. Sen att hattmakaren som karaktär inte levde upp till våra förväntningar var också synd. Det kändes som att regissören inte riktigt visste hur han ville ha det men vad vet jag. Min favorit var i alla fall Helena Bonham Carter som the Red Queen. Utomordentligt!!


På tiden


Moto Boy - Lost in the Call

Days that passed

Oj.
Kära miljontals läsare:
I helgen var jag och syster Therese i snögömda Dalarna hos moster med barn. Det var mysigt och Amos berättade bland annat att han svalt bror Jeremias nytappade tand. Trevligt!

På söndagskvällen fortsatte jag sen tåget till Stockholm och hälsade på en kär vän jag har som äger en mästerligt fin lägenhet (och en antik telefon som jag planerar att stjäla).

Igår strejkade internet för tredje dagen och väntekön i telefon till Telia beräknades till 50minuter. Vilket skämt.

Idag skall jag återigen få se två fagra damer vid namn Maria Vethe och Petra Ahlström. Då skall vi filmfantaster avgöra hur Han lyckats med Lewis Carolls underbara underlandsberättelse.


(Jag innan fototagningen: "Le då Amos, för Guds skull LE!")