Barnen sover, barnen sover, i sitt lugna bo...

 
 Nu sover båda mina fina flickor middag. Samtidigt. Ganska skönt. Jag hittade ett citat här om dagen som lyder: "Det har aldrig funnits ett barn så underbart att inte dess mor glatts över att hon lyckats få det att somna." Väldigt bra uttryckt kan jag tycka. Speciellt passande är det nu när Chanel börjat sova ganska dåligt. Ställde henne precis brevid köksfläkten idag för att hon skulle somna. Skönt att det lyckades...
 
 
 
Och namn har de också fått till och med. Igår kom Chanels papper hem från skatteverket. Bra! Några enstaka dagar från 3 månaders gränsen. Annars hade det blivit Victoria som tilldelats.Ganska fint det också förvisso.
 
 
 

Bebisdusch

 
Så här blev båtgirlangen jag gjorde till Kristinas babyshower som ägde rum igår kväll hemma hos finaste Hanna. Och de två sista bilderna som jag snodde från hennes blogg är från kvällen... Väldans trevligt vare!
 
 
 
 
 
 
 

Ett meningsfullt liv

 
 
När jag inte varit med Gud på ett tag eller suttit ner vid Bibeln kan jag drabbas av en sådan tomhet. Livet kan plötsligt kännas så otroligt meningslöst och inget jag tidigare såg fram emot tycks intressant längre. Det är då jag kommer på det, hur mycket jag behöver Jesus. Det liksom bara slår mig då; jag har inte varit med Gud på ett tag.

Han kommer med frid och ett perspektiv på livet. Och jag tror varenda människa har en längtan efter detta, medvetet eller ej. Ett exempel på en person som fann friden är Liam Norberg som var en del av Örnligan -> se Brottskod.
 
Pic via Pinterest

Saxar

Jag sitter och pysslar lite och njuter av att ha bra saxar till hands. Beställde hem lite kontorsmaterial efter att ha fått ett smärre utbrott på Ikeas slöa saxar. Puh! Nu ska jag bara få till den här båtgirlangen jag trixar med...

 

 

Hus till salu

Aldrig har man det väl så städat som inför en husvisning. Puh! Det känns ganska skönt att det är över men kul att ha lite ordning och reda i hemmet nu efter hand i alla fall. Eller ja, om jag ska vara heeelt ärlig så slutade det faktiskt med att jag bara lassade in det sista i alla tomma skåp jag hittade. Dock inte i ugnen som en av mina vänner gjort. Hehe...
 
Några av bilderna blev faktiskt riktigt fina. Dom andra... Hmm, nej dom låtsas vi inte om. Fast nu ska jag inte vara sådan där och börja ursäkta mig för allt jag inte är nöjd med!
 
 

Vimpel DIY

Inför en babyshower gjorde jag denna gula vimpel i akvarell. Ekonomiskt och "unikt" får man väl säga..-
 
 
 
 
Hmm... September?
 
 

Aug. 22, 2013

Nu är det många bollar i luften känner jag. Flytten till nya huset är nära men först är det allt med säljandet av det gamla. Dessutom önskas nya bostaden fyllas av lite nya prylar. Allt från kratta och brevlåda till nya matstolar är tänkt att införskaffas. Idag ska jag till exempel åka och titta på ett urfint gammalt linneskåp via blocket till ett av barnen. Mellan allt detta är det en hel del partys och tillställningar. Och egentligen är ju detta helt fantastiskt roligt och något som man bör tacka Gud för sker. Men lite stressigt blir det minsann. Jag har ju två skatter att rå om också :).

Gud har sagt att "var sak har sin tid" och så är det!


Parken Zoo

 
 
 
I lördags tog vi oss en tur till Eskilstunas Parken zoo. Lemonies farmor, farfar och 3 kusiner hängde på och så här är bilder från den underbara dagen.
 
 
 

Gift wrapping

Här är ett paket jag slog in igår och jag måste tipsa om presentpappret jag är helt kär i. Det kommer från butiken Papper nere på stan och är någon slags djurskinns-imitation. Snöret kommer från Panduro och tagen har jag som sagt gjort själv.
 
 
 
 
 
 

Vädring över en fikapaus

Min kära mor kom just över på lite fika. Tur är väl det att hon bor nära, vet nog inte riktigt hur det hade gått annars. Gått hade det väl men att få träffas så här mitt på en vardag för att bara vädra tankarna lite är faktiskt obeskrivligt.

 

 

 


Two pearls

Jag är väldigt svag för likadan kläder på småsystrar. Även fast det kanske är lite löjligt. Men nej. Så gulligt! Här är toppar från theBRAND och brallor från Lindex och fler likadana plagg blir det mer av.
 
 

Aug. 13, 2013

Idag känner jag mig stressad. Över allt jag vill, borde, kan, inte kan och önskar att göra.

Jag ser alla fina kreationer andra skapar. Konst. Bakverk. Möbler. Stylade hem. Perfektmålade ansikten. Tränade kroppar. Och jag lägger ihop allas talanger och snyggheter till en enda människa och tror att jag måste bli den. Men idag orkar jag inte. Och pga detta har jag inte heller varit så aktiv på bloggen. Än värre blir det när bloggstatistiken ökar, prestationsångesten smyger sig på. Och nu när jag tänker på allt detta tror jag det varit bra att jag sovit middag med barnen istället för att pyssla och greja mig tokig.

Imorgon kanske. Idag bejakar bibelordet jag råkade slå upp "...den som jagar efter fåfängliga ting saknar förstånd". Jagandet måste få bli en sund önskan och glädje i mitt liv helt enkelt.

 

Stressigt sista-minuten-fix innan Chanels barnvälsignelse. Allt måste vara perfekt. INTE.
 

Nytt hus

Här är några bilder på vårt nya hus som vi just köpt och som min man bland andra varit med och byggt. Huset är beläget här i Ärentuna, bara några stenkast från där vi bor nu och är 135kvm på bv. och har en oinredd öv. Det känns jätteroligt och det är verkligen ett stort mirakel. För man får ju lov att säga att det är mycket arbete, svett, tårar och tid som ligger bakom allt detta. Så att det är färdigt och att det är Vårat nu är underbart. Gud hör bön och allt är möjligt för den som tror!
 
 
Bilderna är tagna från Room4u.se där min Jeremia jobbar. Bra grejer det.
 

Vill-ha-prylar till barnrummen


 
 
 

 
 
 
 
 
 
1. Ferm Living 2. Mokkasin 3. Rum 21 4. Lou lou chair 5. Fine Little Day 6.Sarah and Bendrix 7. Mokkasin 8. Artilleriet 9. Rh Baby and Child 10. Rh Baby and Child