Trädgårdsmässa

Idag drog min syster med mig till trädgårdsmässan i Kista. Eller mig, Chanel, mamma och pappa rättare sagt. Trots att Chanel inte var på humör och nästan fick mig att bryta ihop blev det tillslut några fina fynd. Bl.a. det på sista bilden samt några olivträd med tillhörande krukor.
 
 
 

12 Years a Slave

Jag och Jeremia gick på denna biofilm igår. Vad finns det att säga..? Annat än att man är både otacksam och bortskämd.
 

Pics via IMDB

Johnny Cash - The Man Comes Around

Här kommer ett av Jeremias låtbidrag igen. Ganska bra text tycker jag!
 
 

Birthday


Påskstunder

 
Påsken är över. En underbar sådan med mycket grillning och kubb. Både tillsammans med min familj och Jeremias. Stenröjning av vår nya gräsmatta låg även på schemat och en tur till Fullerö fick avsluta helgen. Fick med mig hem en mycket fin lykta á la Marocco, måtte redovisa i bild senare.
 

What it's all about

Han dog. Han uppstod. Graven är tom. Och han sitter på tronen vid sin älskade Faders sida. Nu och för all framtid!


Paris

5 dagar i Paris har passerat. Det är kanske den bästa resan jag varit på. Den var precis som jag tänkt och ännu bättre. Hade gärna stannat någon dag till men det var också fantastiskt att få se barnen igen. Välbehållna efter att ha tagits hand om av underbara barnvakter.
 
Vi ses snart igen Paris!
 
 
Promenaden genom Montemartre och till Sacré-Coeur var en underbar upplevelse.
 
Vi tog metron bort till Marché aux puces de Saint-Ouen. En av världens största markander med ca. 150.000 besökare varje helg. Där fanns det snygga prylar vill jag lova.
 
Jag blev bl.a. sugen på denna stol för ca. 200€.
 
Bästa frukoststället, precis brevid hotellet.
 

En dotters väska

Lemonie har fått en väska. Eftersom jag och Jeremia åker till Paris imorgon (Yey!) så ska hon få vara med sin mormor och moster. Då måste man ju vara redo med en egen ryggsäck såklart. 

Jag har längtat efter detta i hela mitt liv, att få ta hand om min egen lilla dotter. Få köpa rosa gulliga små prylar som är ointressanta om en vecka. Men att bara få se den där överlyckliga minen vi första åsyn. Att packa en liten väska full med små tjejgrejer. Snoddar, nappar, hello Kitty plåster, klubba, snutte och massa annat smått. Ljuvligt... 


Firad på Zetas

I lördags firade vi min mor som fyllde 51 på söndagen. Vi överraskade med att ta med henne till Zetas och en slant att handla för. En jättefin dag med hela stora familjen, som vi nu blivit. 7 har ökat till 13 på några år. Och självklart en jättefin handelsträdgård med underbart utbud. 
Nystickat från farmor hennesDagsutflykt

Idag var vi några mödrar och barn på Fjäriljshuset, i Hagaparken. Väldigt uppskattat var det. I alla fall för vår del som suttit hemma i magsjuka hela helgen. Dit åker vi nog fler gånger.