Nails

Nyårsnaglarna är fixade. Rose Baby tillsammans med Sparkling Silver. Nu blir det trerätters hemma hos svägerskan med familj. Wiiee!!
Lemonies kalas

 
För några dagar sen hade vi familjekalas för vår lilla Lemonie som fyllde två år. Och som vanligt räckte det gott och väl med 32 pers. Barnkalaset får minsann vänta ett år till. Lemonie verkade stormtrivas ändå. Och det gjorde jag med. Vilken bra familj man har ändå!

Late xmas pics

Här är lite fler sena julbilder. Dessa fyra profilbilder blev ju ändå helt okej. Fast jag vill gärna visa hur resten av de 200 bilderna såg ut. De två sista får representera dem. REAL LIFE FOLKS. Enjoy!
 
 
 

Julpynt


Jag har gjort mitt bästa, enklaste och billigaste julpyssel någonsin kanske. Perfekt när man har ont om tid och en sparsam plånbok så här innan jul. 

Hängen gjorda på sugrör. Sök på Himmeli på youtube för en tutorial. 

Julkorten

 
Igår blev dom klara. Julkorten. Jag hade egentligen tänkt skippa detta i år men jag kunde bara inte hålla mig. Det är roligt att få till och att ha kvar foton själv också. Så här blidde det.
 
 
 

Diamond gifts

 
 
 
 
Idag när barnen sov passade jag på att slå in några julklappar. Jag blev ju nämligen så lycklig när jag hittade en diamant sigillstämpel på Panduro förra veckan. Så, så här blev resultatet. En med vitt och en med svart snöre.
 
 
 

New in

Fick hem denna underbara klänning till Lemonie idag, från Anive for the Minors. Har tittat på den så länge och förra veckan reade oiidesign.se på den. Hur glad blev man inte då!
 
 

Ilandsproblem

Men hur svårt kan det vara att hitta ett par vanliga svarta barnstrumpbyxor i affär?! Först svarta strumpor och nu även strumpbyxor. HalloJ!!!? Svart och vitt i enfärgat är väl en klassisk basvara som borde finnas jämt. Jag menar, det kanske inte alltid passar med randigt, prickigt och med jordens alla färger på. Inte ens H&M säljer. Come on!

Dagens

Dagens pyssel har varit en give-a-way påse med hyacinter och en supergod saffranskaka. Den är perfekt att baka när man inte har ork eller tid för lussebullar. Recept finns här. Och så fick jag ju användning för min fina mortel som jag hittade i min svärmors gamla stuga.
 
 
 

Familj

Ibland när jag tänkt att blogga går jag in på pinterest för att leta lite inspiration och det slutar nästan alltid likadant. Alla som har det vet vad jag tänker på. Man fastnar! En riktigt ljuvlig liten tidstjuv. Just nu sitter jag faktiskt och letar tips på julfotografering. Jag har tänkt att försöka få till ett familjefoto nu till jul och jag har köpt två helt underbara julklänningar till barnen från Livly dessutom.
 
Det var riktigt svårt att hitta bra familjefoton i jultema. Det blir mest sådant där över-amerikaniserat. Men här är några favoriter jag samlat på mig i just mamma-pappa-barn-foto-kategorin.
 
 
 All via pinterest

1:a advent

 

En ganska trött mammas snåla julpynt. Har inte inspiration i år känner jag. Detta räcker gott för ett tag...