Villa Dali by 123DV Architecture
Just thoughts...

I'm longing for a place where freedom is.
And I wonder if my road soon will lead to that spot.

Some days, my mind is captured by thoughts of Life.
What is time?
Will I ever stop trying to grab that flying swallow?
What is money?
Will I ever look at it for what it really is, simply paper?

I want to be with u, out there we're I know u've fled.
To walk the streets u're marching on.
To breathe in the magic air that u are.
Yes, I know we're both better off alone now.
But still, I think I'm ur special secret too.

Time for bed.
I hope for angels to rock me to sleep.
And I pray that only sweet dreams will enter tonight.
At last I save a prayer for u my dear.


Ingen vanlig dag

Imorse gick jag upp kl. 08:30 för att äta frukost med Theresia på Hotell Gillet. Det var ljuvligt. Efter det hade vi en fortsatt ljuvlig dag (i detta soliga men klarluftiga väder) vid bland annat domkyrkan, katedralkaféet, skivbutiker gränder man sällan kikar in vid och H&M förstås.

Det finns så många underskattade platser i Uppsala som väntar på att bli utforskade, så många fina och rofyllda ställen. Detta var en go dag när vi fann några av juvelerna och vi har det bra som har varandra jag och Tessan. En del vänner kan man liksom bara gå och prata med så där väldigt länge, om egentligen ganska oviktga ting men som på något underligt vis blir väldigt intressanta. Theresia är en sådan kompis!

Punkadelica

Hoffmaestro & Chraa ger inom kort ut en fanutgåva som innehåller livmaterial, musikvideos m.m. Skank-a-tronic Punkadelica heter den. Om du bokar den innan 28aug får du ditt namn tryckt i konvolutet. Här en av låtarna som  finns med - Hoffmaestro & Chraa - Our Song.Outerwear 2010. I Want.

Acne 4795,-

Asos £45

Asos £70

Asos £100

Asos £200

By Malene Birger

Hm Barn 399,-

Minimarket

Topshop £95

Utöver dessa vackra ytterplagg finns även bedårande och älskvärda jackor från YSL och LV.

Onsdag evening

Ikväll gick jag på mitt andra hejdå-kalas för denna sommar. Erik skall flytta så efter en filmeftermiddag med Madde och Mia, fikade vi några stycken på Café Årummet - Erik, Calle, Hannes, Simon, Atoossa, Linnea, Michaela, Julia och jag. Sedan avslutade vi med mörkkurragömma i grottan. En klassiker som alltid går hem.


Bys eller godis?!

Tessan sov över hos mig i helgen, därutav bilderna. Vi upptäckte att det är något härligt med att komma in igen, efter att man varit ute och busat/lekt/sprungit. Ja, det är skönt att komma hem och vara lite lagom trött, veta att kvällsmat väntar och ha en film på lager. Vi insåg även att det är värt väntan när man trixar ihop en överdrivet god fruktost. En berikande helg på många vis...

Theresia är en bedårande vacker dam men även underhållande sådan.

"Jag satte den i fel hals, den lilla gurkan."


Gossip Girl s04e01 - 13 september - Can't wait!!!


Thursday

Viktoria skall flytta till Sundsvall och Theresia till München. I och med detta hade vi en "hejdå-träff".

Efter spektaklet med damerna cyklade jag hem till Debora för att leka med några ytterligare.


Tuesday

I tisdags var jag hos Emelie i den studio hon jobbar i. Vi hade modellcasting och så tog vi lite foton me varandra. Noomi Mika och Robert Wirsén var några som var där. Det var roligt.

Jag avslutade kvällen med bio tillsammans med Vic och Robert.


Paintings

Paintings by Jonathan Wateridge

PC gifter sig


HansChristian och Petra Bratterud är fina människor. Grattis!

...


Photo's by Chris Craymer

Catch a fallin' star

Jag och mina två bröder gick ut och tittade på stjärnfallen ikväll. Efter 10 ljusa stråk på himlen slutade jag räkna så jag antar att det blir många uppfyllda önskningar framöver...


Cool människa. Vissa bara har det...

John Nollet, French Hairstylist

Stjärnfall och bus

Ikväll vandrade jag och några vänner ut på lite bus och lek. Vi gick bland annat till en lekpark. Där spelade vi nattkubb, klättrade, lekte och tittade vi på stjärnor. Runt dessa datum, speciellt den 12aug, kan man se ungefär 80stjärnfall/h. Jorden passerar nämligen ett meteoritbälte. Vi såg flera stjärnfall, fast det är ju egentligen inga stjärnor. Nåväl...

Nu tittar de på Solsidan hemma hos Noomi och jag åkte hem för att sova. Tråkig tjej men en tidig morgon ligger runt hörnet. SuckMultikväll

Chocolate med Tessan tonite. Det var roligt ända till jag skulle ladda ner en film och fick trojaner på min dator som syster fick döda senare. Ack, vad jobbigt det blev ett tag. Tur att jag och Tessan kan skratta ihop.

Nu ska vi käka glödhoppor som min mami har bakat direkt på plattan. Yummie! Man får ju passa på att slappa slappt när man har en ledig kväll såhär, detta bliver en intensiv vecka.

För övrigt har vi ikväll talat om de gamla domedagarna från skoltiden: orientering,  nationella prov och friidrottsdagen. När man såg dem händelserna på schemat i början av varje terminstart fick man redan då ångest. Tur att den tiden är över tänkte vi men påminde sedan varandra om att nya skoltider är på väg...

- "Ja, du är en sovande människa Rebecka."
Tess

Love at ya


En regnig söndag

Idag var jag och tränade. Det var jättejobbigt. Sen träffade jag Madde och Maria. Vi gick in på City Gross för att köpa lite mat men kom ut med 4st Ben&Jerry's. Vi åkte till Madde och såg Breakfast at Tiffany's. Den blev en favorit med en gång. Lite för sent hoppade vi in i bilarna och åkte hem i detta kvava och fuktiga väder som jag och Maria kom fram till måste vara marknära moln. We went through the clouds..."I'll never get used to anything. Anybody that does, they might as well be dead."
Holly Golightliy

Åska tonite

Idag har jag sovit för mycket, jobbat lite och sen myst med Em och Andy. På vägen hem stannade jag bilen vid en äng och kollade på åskan. Det var det bästa. Åska är underskattat tycker jag. En gång, precis när jag trodde partyt var över bländades jag av en lång och dånande åska precis över mig. WiWa! Det var skrämmande men fint. Man får mycket respekt när det blir så mäktigt.Flickan med järnmasken
Photo by Richard Burburidge

The gymmet

Att träna på gymmet är speciellt i många bemärkelser. Varje gång jag har varit där har det uppstått någon märkvärdig händelse jag inte kan hålla tyst om.
Senast jag var där gick jag direkt till löpbanden för att springa lite. Det var tomt på alla 10 löpband och jag tog ett längst i hörnet. Efter ca. 5min kom en man i 40års åldern. Han gick rakt mot mig, ställde sig bakom mig och verkligen granskade mig när jag sprang samtidigt som ett brett leende började spricka upp i hans ansikte. Sen ställde han sig på JUST det löpband som var ledigt bredvid mig. Suck, tänkte jag men fortsatte springa. Sprang gjorde även han dock med stora ögon som sneglade åt mitt håll och med ett obehagligt smil.  Efter bara 5min stannde han och började stretcha hej vilt på det lilla löpbandet som var nog tätt intill mig för att det skulle kännas märkligt och otrevligt. Ja, där stod jag och försökte koncentrera mig på mitt springande medan en man med flörtiga ögon och iförd för korta shorts, drog och upp benet på skärmen/stödet och sträckte på sig ordentligt. Jag blev illamående, stängde av maskinen och rusade till omklädningsrummet.
Suck.

Dagens PhotoArt

Photo's by Helmut Newton

The Daft Punk helmet.

Ett youtube klipp om How to make a Daft Punk helmet

En sådan här cool hjälm skulle man ha hemma ståendes på ett hyllplan, med strålkastare på. Eller så tar man en promenad längs en stor väg någon kväll så blinkar den snyggt i mörkret.