Jesus is coming. Don't u miss his coming!

Denna predikan är väl värd att se. Han är rolig och inlevelsefulll till och med. Men det som grep mig var hans möte med Jesus i himlen. Och kom inte och säg att detta är påhittat. Det kan inte vara möjligt att stå och hitta på något som detta och att det dessutom skulle stämma så bra överens med vad andra säger om himlen och vad bibeln säger. Jag tror med hela mitt hjärta att detta är verkligt och att det är ett av de VIKTIGASTE budskapen för denna tid. HAN KOMMER, förstår ni!!?! Vi borde stå på taken och ropa ut det för folket, de vet inte inte!!! De har öron med de hör inte, de har ögon men de ser inte! För allsin dar, mitt hjärta brinner för detta. Ingen som kommer över denna blog får missa detta budskap. Missa inte Jesus för allt i världen. Vi har inte en sekund att förlora.
 
Evigheten, det verkliga livet, har inte ens börjat och vi tror att det är för detta förgänliga och världsliga vi lever för??? Nej, nej, nej! Det är ju i himlen vi samlar våra skatter, det är ju där våra hjärtan ska vara alltid. Hur vet jag det? Jo, för det står så i bibeln och om du inte tror att den är verklig ska du pröva den och se att du har fel! Han står med öppna armar jämt! Som den mest osjälviska pappa någonsin. Han väntar JÄMT på dig! Han behöver att du säger att du älskar honom, för hans hjärta gråter annars.
 

Open your eyes!

Ibland vill jag bara skrika ut till de jag möter att han är verklig. Att allt handlar om honom. Att han är enda orsaken till att vi finns på den här jorden. Och jag har aldrig brytt mig så lite om de som skulle förakta mig för denna min livsmening. Snarare känner jag sorg. Att människor har stängt till sina hjärtan. Inte bara ofrälsta utan sådana som har sitt liv räddat och kommer få erfara den största nåd någonsin, men som inte tar denna sanning på allvar. Det är tid att öppna sina ögon och börja söka honom. Stäng av TV:n och sluta jaga efter vinden för vi kan inte leva för oss själva längre.
 
En del brukar säga till mig, "men jag har det ganska bra, varför behöver jag honom"? Och en gång i tiden kunde jag inte svara på det men nu förstår jag. För Gud har gjort det uppenbart för mig. Det spelar ingen roll. Vi kommer Ändå att stå inför honom en dag och lägga räkenskap för våra liv. Och få höra honom säga: jag skapade dig för att jag så gärna ville vara med dig, för att Jag skulle få älska dig, för att Jag skulle få bli din vän. Men du ville inte! Tänk på det, det var han som Först älskade oss (1 Joh 4:19).
 
Och när du möter svårigheter, när det är så otroligt lätt att be till honom förstå att han älskar dig mer än en pappa älskar sitt barn men vet att han inte kan hjälpa dig om du inte är villig att ge hela dig till honom. Du kan inte lägga halva ditt liv i hans händer men behålla andra halvan själv. Jag citerar bara bibeln "När ni söker mig skall ni finna mig. Ja, om ni helhjärtat söker efter mig" (Jer 29:13). Släpp allt till honom, för du vet ju att han är en god Gud så varför litar du inte på det!!!!?
 
Pic via Pinterest

Good Sheperd of My Soul


Holy Ghost

Har just sett en väldigt bra film. Den handlar om vad den helige ande gör runtom i världen just nu. Något håller på att hända. Jesu kärlek sprids som en eld över hela jorden och jag tänker inte stå och titta på. Se den här filmen och låt den helige ande gripa tag i ditt hjärta också. 

Den kostar 5$ att titta på nu annars kan man vänta till september då är den gratis. I länken finns även en trailer om du vill börja så :).

http://holyghost.wpfilm.comMy God

Detta är min Gud. Den Gud som är levande!!! Som känner varje människas hjärta. Som verkar i KRAFT och sanning. Och som älskar!
 
Om du inte känner honom än så ska du veta att han är ett andetag bort och du kan ta emot honom nu, idag! Han bjuder in dig till en evighet med honom i himlen. Förståå!!!!!!!
 
 

The Kingdome of God!!!


When Jesus Say Yes!