BlyTunga Dagar...

När du känner dig illa till mods, som att ett stort och grått regnmoln har seglat in över ditt hus. När dina sista droppar av styrka har vridits ur dig och du helst av alla bara vill stanna under ett varmt täcke dagen ut. När du känner att ingenting egentligen spelar någon roll och du är så trött att du tycker dig gå sovande genom tiden. När varenda steg du är tvingad att ta drar över dig fler och fler känslor av modlöshet, kom ihåg:
"This too shall pass"


Söndagskvälltjejmys

I söndags var jag och Tess på en liten fika hos Mary, i hennes älskvärda etta i Eriksberg. Man blev mer än sugen på att börja hyra ett eget litet ställe, att bara få köpa sina egna grejer, sin egen tvål, sina egna handdukar... Speciellt bra hade det varit då om man kunde åka ned till Ullared och shoppa loss i den hänsynslösa djungeln, som Maria själv gjorde.
Vi pratade, skrattade, fikade och hittade gemensamma intressen som vi nu ska utöva tillsammans på torsdag. Då kommer Vikk också.

Två saker!

 Jag har tänkt på två stycken olika saker:

  • Den första är bara att jag tycker att sköljmedel är gräsligt gott att lukta på. Man kan ju bara strosa omkring inne på ICA och jämföra alla förföriska dofter från dessa flaskor. Älska sköljmedel mera!
  • Den andra saken jag har tänkt på började jag fundera över när jag styrde mina tankar tillbaka till dagen då Jemjem opererade bort blindtarmen (WhatADay, WhatADay). Jag menar just det ögonblicket man sövs ned... Var tar man vägen någonstans? Alltså, man somnar och sen vaknar man bara, men all tid däremellan existerar liksom inte för den som blir nedsövd. Det är helt klart väldigt olikt från att sova på riktigt, där man kan uppleva drömmar och till och med vara medveten om att man sover. Så jag tänker liksom att det är så det måste kännas att inte finnas/existera, som man när man blir nedsövd. Eller ja, kännas och kännas är ju fel att säga eftersom man överhuvudtaget inte känner någonting alls men det är så det måste vara, typ innan man fanns liksom, man var inget! 

1juni

Viktoria fyllde 21år den 1juni och då bakade vi två en jättekonstig tårta som smakade gott. Det var en härlig dag!


Pics

Bilder från en dag bakåt i tiden, den dagen Debra slutade vara en gymnasieelev, den dagen Noomi, Ester, Sara och Rodde kom och överraskade hemma hos oss!Jobb(igt)

Då var äntligen den andra av 6 veckor på jobbet påbörjad. Jag kör många timmar, över berg och dal och min favoritlåt bland alla mina skivor jag tar med mig i bilen är just nu är Stevie Wonders Love a Go Go! Den är härlig att höra när man är trött, svettig, hungrig...

Kos

Då var man hemma från en trip till Greklands Kos, dock skulle man nästan kunnat tro att den var halvt skandinavisk. På flygplatsen stötte vi (Jag, Viktoria och Salle) på Catta och Calle som skulle till Bulgarien, hoppas dom hade lika trevligt som vi.  Som på alla resor skapas det snabbt internord: militären, Jack London, Bakery Shop, "det vanliga caféet", blodshunden, Therma och poliserna. Hah! Ja, vad mer ska man säga än att Livet Har Sina Goda Stunder!