Somna

När man är trött så vill man väldigt gärna sova och när man ska sova så vill man väldigt gärna lyssna på en mysig sömnig låt och när man lyssnar vill man väldigt gärna sova!

Låten som man somnar till är Iron and Wine - Flightless Bird, American Mouth. Den finns med på deras album som heter The Shepherds Dog. Och det albumet kan man lyssna på om man tycker om den musiken. Det gör jag och jag gillar speciellt den trötta låten och jag gillar mest av allt att sova tror jag.

Kafferep!

Igår när jag klev in för dörren möttes jag av doften av bullar, ljud av alldeles för många röster samtidigt och en känsla av kafferep helt enkelt. När jag kikade in i vardagsrummet satt ungefär 10 små gamla damer vid fikabordet och förde skrattfyllda konversationer. Jag anslöt mig till de så kallade tanterna och visst finns det nog inget trevligare än att bara vara med tjejer. Skratta, skvallra (alldeles för mycket) och fika tills man mår illa. Ja, ja... Lillasyster gjorde en mycken bra jobb med detta alltså. Bra Debora!Mary&MikeI onsdags hälsade jag på Mary o Mike o det var en fin stund trots att han med lite skägg var sjuk! 
Om ni ser inlägget så ska ni veta att ja minnsann saknat er.
Att ligga ihopknycklade i en säng å titta på när Star Wars spelas av Mike är både trevligt och mysigt.
Så många lugna kvällar av prat, skitsnack och skvaller med er... 
Oh, yes... in my small and little too little heart you will always remain my dear.

        

Andra Hand

Det är roligt att köpa roliga saker på second hand. Man får en annan typ av nöjd-med-köp-känsla än när man handlar dyra saker i riktiga affärer. Förmodligen beror det på att man fick så mycket för pengarna, för att man vet att ingen annan kommer komma med likadana varor och för att de är så unika och oftast lite äldre saker (vilket ibland är svårt att hitta i "vanliga" affärer där allt ska vara av nyare nyast mode och alldeles spejsat). Jag tycker att second hand hemma i min by är ganska mest mysig och inte för att man nödvändigtvis hitta mer saker där utan för att man får gratis bulle å te (eller kaffe då). Så jag vill klart säga att den är bättre än myrorna i stan, vilken jag minst tycker om av alla! Men än finns det många secondhandbutiker och marknader kvar att besöka och jämföra..
                          


                                             

Listen!


Jojo...

... många människor kommer och handlar kaffe och bullar av mig o sen jag började har jag bland annat hälsat på de nedan. De är inte vad jag skulle vilja kalla mina idoler kanske men de är säkert många andras.

Olof Mellberg        Marie Lehman        Danny Saucedo

Olof Mellberg     Marie Lehman  
He was getting younger... all along...

Jaha ja, så har ännu en lång dag har nått sitt slut och för fjärde gången ser jag trailern om Benjamin Button. Märkligt att ingen gjort en film med den storyn tidigare och jag måste säga att han sannerligen är ett curious case... I alla fall så förväntar jag mig mycker från den, vilket jag kanske inte borde och vilket man aldrig borde göra vad det gäller filmer. Och när vi ändå talar om filmer kan jag likväl nämna att jag gjort ett inköp på två böcker; Parfymen och Chocolate (5kr på loppis) och ser fram emot att jämföra bok och film. 

Till sist skall det givetvis nämnas en låt och "dagens-visa-utnämning" går till Fleet Foxes - White Winter Hymnal. Den kan man lyssna på om man är glad och sömnig och det är jag ju nu också. Hih!


...

Ibland, eller ganska ofta faktiskt, brukar jag längta efter att få vara i himlen och när jag går och lägger mig ber jag att Jesus ska komma och hämta mig snart. Det verkar vara en skön plats att bo på och Jesus är snäll tycker jag,