Ja, men jag kan bara inte tröttna på denna


Hope for Haiti now - Beyoncé


Såg galan på tv häromdagen. Beyoncé bland många andra är sannerligen begåvade sångare med hjärta.

En äkta flotte


Det är så det skall se ut när man byggt en äkta flotte. Jag skulle vilja flyta iväg nu med en gång.

För Helping Hand
Fotograf: Johan Rudén

Sleepyhead

Jag är trött och har varit det hela dagen. Förmodligen drabbades jag av mikrosömn på skolan idag. Mikrosömn är när man omedvetet faller i sömn för en kort sekund och sedan vaknar upp för att undra vad som precis hände. Typ. Det inträffar ofta vid långa bilkörningar då man lider av sömnbrist.

Jag läste även en annan mycket intressant sak om sömn idag. En person som sovit i en halvtimme har förmodligen bara hunnit in på sömnstadium I och när den blir väckt upplever personen oftast att han/hon inte somnat överhuvudtaget.

En annan sak också: när man sover är ämnesomsättningen låg MEN detta med undantag för hjärnan under den s.k. REM-sömnen som till och med har högre ämnesomsättningen än i vaket tillstånd.


Sweet Hot Nice Sugar Classy LipsArt


...

Jag tänkte en dag jag skulle ta mig igenom lite disney filmer. Nu har jag sett Askungen, Robin Hood, Den lilla sjöjungfrun, Törnrosa, Alice i underlandet och jag skall snart playa för Aladdin. Jag undrar vilka fler disney filmer som är värda att se. Lejonkungen kanske. Den är gripande. Prinsen av Egypten är också bra. Mulan sägs vara fin den å.

På tal om filmer så visade Mike en hemsida för mig och sofia. Hela fredagskvällen satt vi tre och filurade på vilka filmer bilderna kunde komma ifrån. Micke var helt klart bäst men det gjorde inget, jag och Sofia var till hälften upptagna med att få i oss smetig chocoladekladdcake. http://whatthemovie.com/shot/random

För övrigt kan det ju nämnas att jag sovit hos Atoossa ett flertal dagar nu. Det var som i en film när jag vaknade upp från min middagslur och kände en atmosfär av nystädat, doften av nytvättat och såg en vacker Bambi ställa fram nybakade kakor med mjölk framför mig. Boothylicious!

Jag, mike o atoossa lekte snusare en dag.

upDATE

Your eyes can decieve you, don't trust them

Traveling through hyperspace ain't like dusting crops, boy!

Blandade bevarade bilder

Här är några av de få bilder jag har kvar. Resten rök med den externa hårdisken.

Fina prylar det hära

by Color By Numbers

by Gisele Ganne

by Norra Norr


Så slött av mig att bara lägga upp lite bilder såhär på kvällskvisten när man inte har någon ork kvar. Hade en intensiv dag ju - Israelprov, jobba med barnen, äta med Mary o dansa loss på Atoossas golv.

En sång eller två

Sara ba hetsar så here's some gammal o ny stuff jag kastade ihop (eller typ satt länge med o radera ut hälften hah):
Vinter 10


Speciel bond

Ett brev fick jag en gång från min papi. Där skrev han att han kände att vi hade en speciell relation från hjärta till hjärta, trots att vi kanske inte alltid pratar så mycket.

Det är en fin sak. En sådan relation. Å jag känner faktiskt att det är mer än att bara veta att Larvar drar håret bakom öronen när han blir nervös, att Jönsen hade en lugn barndom eller att Tjorvas drabbats av ett ärr på armen. Det är svårt att säga det på något annat vis än att man känner någon annans hjärta. Man vet att båda känner varandras utan att egentligen ha behövt prata om det. Vissa människor man möter i livet får man bara en speciellt "kontakt" med och det sker inte med speciellt många men när man vet så vet man det bara.

En del skulle kanske kalla det soulmates och om jag inte var kristen skulle jag förmodligen likna det vid telepati.Through the monsoon

"God is faithful; he will not let you be tempted
beyond what you can bear. But when you are
tempted, he will also provide a way out so that you
can stand up under it."


Photo by John Divola

Om jag hade en egen liten hus...

Glass design by Roost

Gummibear Light Candelier by Jellio

Shining Sofa by Pablo Crespo Pito

Home disco by Moritz Waldemeyer


...

You could be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I don't want to wake up from you
I mention you when I say my prayers
I wrap you around all of my thoughts


Monsters of Folk


Glenn Jones's creations for his online t-shirt storeN.A.S.A.
Filmer som kryssats av i listan


Lost-fansen vann över Obama

Detta som syster hittade i tidningen var intressant. Obamas "tal till nationen" ställdes in pga det protester som kommit in från Lost-fansen. Hans tal och säsongspremiären skulle nämligen ha sänts samtidigt men Lost-fansen regerar. Oboy!
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article6403786.ab

Hmm, denna bild känns avslöjande? En saknad, en funnen.

En sång om kvällen


Dagens teknik-kaos!

Japp, jag bara såg det komma. Dagen har kommit när den externa hårddisken, med 60gb musik, ett femtiotal filmer och flera tusen bilder, har kraschat.
  • Så först gick man till Onoff och bad dem titta på den. De enda det kunde säga var att den inte mådde så bra. "Wow, det visste jag ju inte redan", tänkte jag då.
  • Därefter lämnade man över den till nördkompisen som försökte bryta upp den men givetvis var det tvunget att sitta helt sjuka skruvar som man aldrig sett förr.
  • Därför gick man till Alina som var sista hoppet. Mannen skakade på huvudet och sa att den var stendöd. Sedan tillade han att om jag en dag blev miljonär så kunde jag höra av mig till företaget Ibas som är det enda företaget i Sverige som kan få ut livsnödvändig data. Priset är 5000-15000kr.
Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Jag har nu förstått att: teknikprylar är sådant man köper om man vill vara absolut säker på att få ett DAMP-utbrott, slå sönder hela maskinen och slutligen få en ångestattack för att man Verkligen släckte den sista glöden av hopp. Det är på sådana här kaos-dagar man funderar på om någon på fullaste allvar finns till för att göra mitt liv dåligt.


Foto: Nigel Bennett

Forget me

Ibland känner jag att man helst skulle vilja inte synas. Bara bli lite mer gömd och lite mindre all-over-the place. Man kan bli utmattad av att prata, svara, prestera, synas, bråka, gråta, tänka, trött på att bara vara helt enkelt. Var finns det en plats där man bara kan sitta lugnt för sig själv och observera för att inte själv delta i livet?


Boom Bubble Baloo Baby Bear!

AppleCard

missunderstandings must be solved

When will the day come when I realize life isn’t a movie

When will the day come when I stop getting surprised over peoples aweful behaviour.

When will the day come when I fully understand and accept that life is very far from fair.

When will the day come when I stop making the mistake of believing you.

It’s really all my fault. How could I ever be so stupid…

 


Stardidas
Vilken karaktär!

Jar jar binks är härligast i stan! Hans kommentarer förgyller star wars.
-"Better dead here than deader in the Core. Ye gods, whatta meesa sayin'?"


I can't believe it, I've finally found it!!!!


3st bloggar


Ville bara vara en snäll tjej som hänvisar till tre snälla människors nystartade/nyuppdaterade bloggar:

atoossa.blogg.se


powkabom.blogg.se


debora.blogg.se

 


There'll never be an in-between

"Anything other than yes is no
Anything other than stay is go"
En födelsedagspresent

--> -->

Jag tror kanske Jesus tänkte jag skulle få en fin födelsedagsnatt. 3januari är min födelsedag. Under natten som följer kan man (eftersom jorden passerar en kometbana runt detta datum) se ungefär 100stjärnfall/h vilket är minst ett/min. Det är ju bara alldeles... Yammie! Jag gillar Jesus, jag gillar stjärnor och nu gillar jag min födelsedag.

"Hit me like a ray of sun
Burnin through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addictet to your light"