En länk om Jesus

Här kommer det bästa jag kan ge dig idag. En 30 minuter lång uppmuntran till dig som vill veta lite mer om Jesus. Förstå lite mer vem han är. Lära känna hans hjärta ännu lite bättre. Lyssna speciellt noga när Marilyn talar om bästa Hosea. Blir faktsikt tårögd. Bara Jesus!!!!!
 
Marilyn Hickey hos Kenneth and Gloria Copeland
 
Pic via Pinterest
 

Från helg. Till helg.

Här är några sena helgbilder från bästa Ulva kvarn och familjehänget i vår trädgård. Ser verkligen fram emot kommande helg. Speciellt nu när Jeremia fortfarande jobbar, Chanel skriker som en galning från sovrummet och tvättberget ropar på mig. Men jag läste någonstans att om man är uppfylld av bekymmer och frustration så är det ett tecken på att man spenderar för lite tid med Gud och för mycket med den här världen. Där Gud är finns ju inga bekymmer...
 
 

The Creator

Pic via instapray.com

Savior

My pic


Nu kan du komma sommarn

Vi gör oss beredda för den bästa sommaren någonsin. Därför har mina flickor fått lite badkläder. Blidde så glad när jag fann dem och kunde plocka hem båda för mindre än 300:- inkl. frakt. Fint måste inte vara dyrt.
 

Rösten i Natten

Jag har aldrig varit en läslus. Inte det minsta. Och har alltid haft svårt att avsluta en bok. Men inte dessa som jag nu börjat läsa, alltså de som handlar om Jesus. Denna boken på bilden läser jag nu och är mycket bra. Surprise Sithole som levde fattigt och enkelt i Mocambique väcktes mitt i natten av att Gud ropade på honom. Han blev kallad till ett spännande liv med Gud. Det väcker en stark längtan och dröm att bara våga börja leva som han.

Här kommer ett litet utdrag från boken när han just fått höra om Jesus för första gången och bett frälsningsbön (2 veckor efter att lämnat sitt hem):
"När vi kom fram till 'Amen' kändes det som om en vulkan fick utbrott inom mig. Tårarna som strömmade nerför kinderna var glädjetårar. Jag kände mig lika upprymd som när jag som liten pojke suttit ensam i natten och tittat upp mot stjärnorna.
Herr Lukas sade: 'Nu är ni Guds barn. Ni är påväg till himlen, och Jesus kommer alltid att hålla er i handen.' I den stunden kom lyckan in i mitt liv. Glädje uppfyllde mitt hjärta, och en eld tändes i min ande. Det kändes som om ett tryck mot mitt bröst hade släppt och jag kunde andas fritt igen."
 
 

En ängel om natten

Glad är jag som fann det lilla änglafönsteret i Sacré-coeurs lilla souvenirshop till Lemonie. Även om änglar nu kanske inte ser exakt så ut. Den står så bra i hennes lilla hylla. Men varje kväll ropar hon på "gänge" för att få sova med den och jag tänker; "vet hon ens vad det är?". På något vis, Ja. Det gör mig glad.

Jag önskar att fylla mitt hem med mer av sådant som handlar om Jesus. Farmor har ju haft en drös med tavlor, grytunderlägg, vykort så man kanske skulle leta fram lite. Det skulle t.ex. vara fint att göra en ny tappning av: "lär dig livets stora gåta, älska glömma och förlåta". För i mitt hem ska det minsann synas vem vi lever för.Party

Här är några bilder från senaste kalaset vi hade här. För Jeremia som fyllde 25. Det var mycket trevligt och jag som tycker sådant här är väldigt roligt fick inte ens kaos-panik innan. Det gick enligt tidsschemat för en gångs skull. Thank God. Och tack för alla fina presenter.
 
 

Små juveler

Testar några nya små ringar jag fann på HM. De var söta där de hängde i butiken. Vigselringen har jag designat själv och den andra med massa små diamanter på har jag fått av min man.