What a weekend

Det var i helgen vi flyttade. Skönt att det är klart känner jag. Man har ju haft halsfluss hela helgen. Så det var ett bönesvar att vi fått så mycket hjälp med allt.

Mitt i detta vinkade vi i måndags av min familj som åker till Californiaaaaa i två veckor. Man är hyfsat avundsjuk och så undrar jag hur jag ska klara mig utan dom...

På återseende! Om mitt 3G nät tillåter vill säga (kaos utan internet!!!! :p).


SUITS

Det är inte många serier jag tar mig tid att följa men Suits är väldigt värt. Det liksom förgyller vardagen lite. Trots att jag med jämna mellanrum måste pausa, svälja stoltheten, erkänna mig borttappad och be min man förklara. Typ allt som har med juridiken att göra i serien... hehe.
 
 
 
 
 

En mammas morgontankar

Här sitter jag i min säng med en svettig Chanel sovandes i famnen. Ganska mysigt kan man tycka men just nu hade jag hellre velat sova. Hur mkt har jag inte varit vaken inatt redan? Har jag sovit något överhuvud taget undrar jag...

Det är typiskt att barnen ska vara sjuka och bökiga under denna hektiska tid i livet.

Det är tufft att vara mamma nu. Tårarna är nära och orken är knapp. Men jag väljer ändå, idag igen, att älska min familj ännu mer, att sätta den före allt annat och att se den som den största gåvan i livet. Dom är det finaste jag har...


Flyttlådskaoset har börjat

Igår hade jag tre underbara vänner hos mig som hjälpte mig med barnen samt att börja packa. På lördag skall det förhoppningsvis flyttas några lass. Ganska overkligt faktiskt. Och kul!
 
 

One a day like this

Idag är en höstens dag. Lemonie är förkyld. Regnet öser ner. Luften är klar. Och livet är så fullspeckat som det bara kan vara. På schemat står visning. Flyttpackning. Och att ta tag i allt det där tråkiga på att-göra-listan, typ som att reklamera en jack.. Pust! Tur att jag haft en berikande helg.


Botaniska

 
Idag bidde det en tur till Botaniska trädgården. Mysigt får man lov att säga men varmt som bara den. Om bara höstsvalkan kunde anlända snart. Jag har redan gett upp mitt krampaktiga tag om sommaren nu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chanel provsitter

Just när barn nr 1 somnat vaknar barn nr 2. Det är livet med två barn. Undra hur det är med tre. Eller fler!!? I vilket fall som helst fick lillnorpan hänga på och känna in dom nya köksstolarna. Det blev några vita Eames replikor med valnötsben. Nästa gång kanske det blir original men dessa är jag tveklöst nöjd med. Chanel verkar också gilla dom :).

 


From where I sit

Här sitter jag på min moders balkong med Chanel medan mamma och Lemonie är ute och gungar. Skön vila efter en bökig morgon!

 


What to choose?

Tanken är att vi ska köpa några barstolar till nya huset. Cultfurniture, där dessa nedan är ifrån, har så mycket fint till bra pris. Dock kan vi inte riktigt enas Min man gillar inte dessa snurrstolar. Arghhh!
 
Dessa står det mellan. Wood? Steel? Powder? Galvanized? White? Metal?
 
 

Helgens bilder

Jag märker att det börjar bli en trend på min blogg med helgbildsmix. Bra grej! Vill helst inte sitta och blogga under helgen, då är det verkligen quality time a la familia. Nåväl, i helgen har vi varit i Sthlm och Humlegården med min syster och hennes Fredrik och jag fick även lite egen tid inne på Zara samt Babyshop (wiiee!!!) och igår efter mötet promenerade vi bort till huset och jobbade lite.
 
Nu sitter jag brevid en febrig Chanel och väntar på att våra nya köksstolar ska anlända med postgubben. Därefter får det bli ett städröj eftersom vi har visning. Igen.
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Update

Vilken ypperligt bra dag!! Lemonie har badat i solskenet, jag har bestämt att börja läsa en bok (stort för mig:p) och så har vi haft min mor på besök också. På allt detta står bio på schemat härnäst. Mjau!!! Jag och Jem med några vänner och noll barn. Väldans trevligt!

Tills dess får Chanel fortsätta hänga på min höft. Där hon har funnit sin absoluta favoritplats i livet. Att ligga en sekund i babygymmet? Oh nej!! Påfrestande ibland men ganska mysigt att hon vill vara med mig :).


God's limitless knowledge

En del dagar blir jag tagen av Guds faderliga kärlek och styrka. Jag finner tröst och hopp. Men idag är en sådan dag jag helt enkelt förundras av hans storhet. Gud är mer än en snäll farbror som sträcker ner sin hand från himlen. Det grundar jag på ett av mina favoritkapitel - Job 38. En bit återskriven här...

"Where were you when Iaid the foundation of the earth? Declare to Me, if you have and know understanding.

Who determined the measures of the the earth, if you know? Or who streched the messuring line upon it?

Upon what were the foundations of it fastened, or who laid it's cornerstone, when the morning stars sang and all the sons of God shouted for joy?"

 


Underbara uppoffring...

En sak ska man veta innan man skaffar barn och det är man får vara beredd att uppoffra allt för deras/dennes skull. Att ens egna behov ofta hamnar långt långt efter. Egen tid?!?? Njaaaa, det är nog inget man kan räkna med i första hand. Man får vara glad om man kan gå på toa i fred!

Hörs min något bittra stämma i detta? Det kan vara för att just fick dra hem från tjejträffen nere på stan, lika snabbt som jag kom. Chanel var inte nöjd på långa vägar och då är det bara att hålla gråten tillbaka och gå mot bilen. Gud vare mig nådig...

 


Mumma

 
Jag och Lemonie gjorde kokosmums igår, sådana som mamma brukade göra åt mig när jag var liten. Och det är precis, precis att min dotter klarar av det utan att fördärva hela köket. Finally! Som jag har väntat på att kunna göra saker Tillsammans med denna lilla duracellkanin. För den som är sugen finns recept här. De är fuskigt enkla om man har köksassistent!
 

Självgod över gången bloggtid

Jag sitter här och tittar igenom min blogg och förundras över mig själv. Många av inläggen är så fyndiga, genomtänkta och snygga! Jag kan tycka att jag var både poetisk, estetisk, smart och snygg. Lite självgod må jag vara men äsch. Frågan är nu bara: var jag bättre förr eller har jag bara mindre tid nu...
 
Jag delar med av några länkar för den som inte visste att jag varit cool och fyndig en gång i tiden.
 
The Fall
 
From a Song
 
Diet?
 
För Djupa Människor
 
Emotional Freak
 
Jag är Väldigt Vaken
 
Just Thoughts
 
En Dröm Ger åt Tanken Vingar
 
November 10
 
 
En av de första bilderna jag lade upp. Eget foto.

Mix från helgen

 
 
 
 
 
 
I helgen har vi hunnit hämta ett plåtskåp i Gnesta, varit på kalas hos fina familjen Hörnqvist på Limvägen, tittat på djuren vid 4H gården där kommunen anordnat familjedag, jobbat lite på huset och slappat lite.